Επειδή το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται μεμονωμένες εμμονικές επιθέσεις -αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικές με τη δραστηριότητα τόσο του συλλόγου όσο και των μελών του Δ.Σ. συγκεκριμένα ανακοινώνουμε τα εξής:
 
1) Ο σύλλογός μας ως νόμιμος σύλλογος υπάγεται στις ρυθμίσεις τις περί σωματείων νομοθεσίας και με βάση αυτήν ελέγχεται.
2) Τα μέλη ως μέλη για την ως «συλλογικών οργάνων» δραστηριότητά τους ελέγχονται επίσης από την αρμόδια νομοθεσία.
3) Τα ως άνω μέλη, όπως και όλοι οι Έλληνες υπήκοοι, διατηρούν ακέραιο το δικαίωμά τους να περιφρουρήσουν τόσο την ιδιωτικότητά τους όσο και κάθε άλλη πτυχή της προσωπικότητάς τους.
4) Στο πλαίσιο αυτών των δικαιωμάτων επιφυλάσσονται να στραφούν εναντίον της/του οποιουδήποτε, οποτεδήποτε και με όποιον τρόπον κρίνουν αυτά.
5) Η λειτουργία του Φιλοζωικού Σωματείου Άνδρου βασίζεται στην εθελοντική δράση των μελών του, για την προστασία των αδέσποτων ζώων. Εξ ορισμού λοιπόν το σωματείο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε πραγματικά πιστεύει στην ιδέα και τη διάδοση των αξιών του φιλοζωισμού στην Άνδρο. Υπάρχει δε η δυνατότητα σε όποιο μέλος του επιθυμεί, να συμμετέχει στα όργανα διοίκησης με απολύτως δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες.
 
Φιλοζωϊκό Σωματείο Άνδρου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι μας λέει λοιπόν αυτή η δημοκρατική ανάρτηση που και πάλι τη σύνταξε η ίδια που προεδρεύει και διαχειρίζεται τη σελίδα και από μόνη της διαγράφει όποιον τολμάει να εκφράζει την άποψ΄η του? Μας λέει για περιφρούρηση ιδιωτικότητας σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ σελίδα στο facebοοok!
    Kαι τι άλλο λέει? Πως μπορεί να στραφεί εναντίον της/του οποιουδήποτε, οποτεδήποτε και με όποιον τρόπον κρίνει το σωματείο, καταστρατηγώντας το δικαίωμα της ελεύθερης άποψης κάποιων άλλων φιλόζωων και καλλιεργώντας εχθρικό κλίμα ΄όσων αναρωτιούνται προς όλα τα μέλη του σωματείου!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.