Σε μια σεμνή τελετή, που πλήθος κόσμου λάμπρυνε με την παρουσία του, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Επαρχείου Άνδρου την Τρίτη 17 Ιανουαρίου.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ιερείς της Άνδρου όπου ευλόγησαν την Βασιλειόπιτα και τους καλεσμένους, ο Δήμαρχος Άνδρου, η πλειοψηφία της διοικούσας αρχής του Δήμου Άνδρου, διοικητές και προϊστάμενοι των ενόπλων δυνάμεων της νήσου, εκπρόσωποι φορέων κι συλλόγων, και οι Βουλευτές Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, Κατερίνα Μονογυιού, Φίλιππος Φόρτωμας και Νίκος Συρμαλένιος, λόγω υποχρεώσεων απέστειλαν χαιρετισμό και ευχές με επιστολές τους.
Ο Έπαρχος Άνδρου ευχαριστεί

Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του προσωπικού του Επαρχείου Άνδρου όπου και ευχαριστώ θερμά για την άψογη συνεργασία που έχουμε αυτά τα δύσκολα τριάμισι χρόνια, αλλά και για την άριστη απόδοση τους προς την υπηρεσία μας! Ειλικρινά όπως είπα, με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο! Επίσης, με εξέπλησσαν ευχάριστα με ένα εξαιρετικό δώρο, ένα χειροποίητο μαρμάρινο μεγάλο κοχύλι Τήνιου μαρμαρογλύπτη, που επισφράγισε την σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που έχουμε. Τους ευχαριστώ για όλα και εύχομαι πάντα να είναι δημιουργικοί και αποδοτικοί!
Τέλος, για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, Αντιδημάρχους ,συμβούλους και ειδικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής, καθώς και τους υπαλλήλους του δήμου για την πολυετή αρμονική και αποτελεσματική συνεργασία μας. Είναι σπάνια και πολύ σημαντική η ανιδιοτελής συνεργασία των δυο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης, και όταν συμβαίνει ο μόνος κερδισμένος είναι ο τόπος μας!!
Ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας και εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει στην Άνδρο μας αγάπη, ομόνοια και ευημερία.
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2023

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Έπαρχος ευχαριστεί κόσμια όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας, ενώ ο “εφιάλτης της ¨Άνδρου”, μέμφeτε και κατηγορεί, όσους δεν παρευρέθηκαν… Τι να πω; ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ τόσο σύντομα μετά την εορτή των Φώτων…!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.