Ν. Συρμαλένιος: Να μην φύγει το ΑΤΜ από το Μπατσί

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, κατέθεσε αναφορά την Απόφαση (25/2023) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άνδρου, με την οποία τα μέλη του Δ.Σ ζητούν ομόφωνα από την Διοίκηση της ΑLPHA BANK να επανεξετάσει την απόφαση της για το κλείσιμο του ΑΤΜ της Τράπεζας της στο Μπατσί Άνδρου.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, αιφνιδίως η ALPHA ΒΑΝΚ προχώρησε στο κλείσιμο τοu ΑΤΜ στο Μπατσί, μην λαμβάνοντας υπόψιν ότι το πλησιέστερο ΑΤΜ βρίσκεται στο Γαύριο σε απόσταση 10 περίπου χιλιομέτρων. Επίσης, από το ΑΤΜ στο Μπατσί εξυπηρετούντο μόνιμοι κάτοικοι, επισκέπτες και κυρίως  οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ, αφού οι συντάξεις κατατίθενται αποκλειστικά στην ALPHA ΒΑΝΚ και αυτό δυσχεραίνει την λήψη της σύνταξης από άτομα τα οποία είναι μεγάλης ηλικίας και δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο: 2023-02-17_Συρμαλένιος_Επιστολή δήμου Άνδρου ΑΤΜ ΑLPHA BANK

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.