To CTN Andros στο TBEX Europe 2023

Δελτίο τύπου CTN

“Τον Μάιο του 2021 με πρόσκληση του τουριστικού μας δικτύου www.andros.travel η ομάδα Travelbloggersgreece.com επισκέφτηκε την Άνδρο για ένα βιωματικό ταξίδι φιλοξενίας . Με πρωτοβουλία του ΔΣ της εταιρείας μας οργανώθηκε ειδική ομάδα συντονισμού της φιλοξενίας αυτής και σε συνεργασία μαζί με την ομάδα των φιλοξενούμενων ακολουθήσαμε πρόγραμμα δράσεων σε όλη την Άνδρο .

To CTN Andros στο TBEX Europe 2023

Ο Χρήστος Μπαλόγιαννης πρόεδρος του τουριστικού μας δικτύου CTN Andros δήλωσε ολοκληρώνωντας την παρουσία του στο συνέδριο  :

Αρχές του 2023 η πρόσκληση που δέχθηκα από την Elena Sergeeva να παρευρεθούμε μαζί στο TBEX 2023 και να μιλήσουμε μαζί ήταν  ιδιαίτερα τιμητική .

Αποδεχθήκαμε με χαρά.

Το θέμα παρουσίασης  μας ήταν:DESTINATION BLOGGING COMMUNITY AND DMO PARTNERSHIPS: VALUE AND OPPORTUNITIES Presented by: Elena Sergeeva & Christos Balogiannis May 10, 2023

Η Άνδρος και το CTN Andros παρουσιάστηκε ως παράδειγμα επιτυχούς συνεργασίας με travel bloggers στο συνέδριο αυτό  και το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων που ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο  ήταν εξαιρετικό. Πολλοί από αυτούς με χαρά θα μας επισκεφτούν στα επόμενα χρόνια . Το CTN Andros τα τελευταία 6 χρόνια πετυχαίνει στόχους ανάπτυξης μέσα από την  προβολή του προορισμού μας που όλες οι επιχειρήσεις του τόπου μας βλέπουν άμεσα . Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα μέλη μας που υποστηρίζουν θερμά κάθε προσπάθεια δράσεων . Όπως αναφέρθηκα στην ομιλία μου η επιτυχία φαίνεται μέσα από τους 2 πυλώνες . Εργαζόμαστε ως ομάδα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεταξύ μας  Αύξηση κάθε χρόνο επισκεπτών μας που ανακαλύπτουν τον προορισμό μεγαλώνοντας την τουριστική περίοδο ιδιαίτερα την άνοιξη και το φθινόπωρο . Η Άνδρος είναι ένας αυθεντικός προορισμός που οι επισκέπτες του ενθουσιάζονται και ανακαλύπτουν εξερευνώντας κάθε του γωνιά .

Στα πλαίσια του συνεδρίου αυτού μετά από πρόσκληση παρευρέθηκα σε πάνελ ομιλητών με θέμα luxury tourism . Είχα την ευκαιρία  να σημειώσω για τον προορισμό μας διευκρινίζοντας ότι η αγορά αλλάζει και ο ταξιδιώτης ζητά νέους προορισμούς από τους καταξιωμένους προορισμούς στον χώρο luxury tourism . Η Άνδρος λόγω της αυθεντικότητας της αλλά και του μη μαζικού τουρισμού αποτελεί σημείο  έλξης για πολλούς ταξιδιώτες αλλά και σε πρακτορεία  που επιθυμούν να δώσουν ποιοτικές και μοναδικές υπηρεσίες διαμονής και δραστηριοτήτων . Μς ιδιωτικό σκάφος αναψυχής και με ελικόπτερο ο επισκέπτης επιλέγει υπηρεσίες ποιοτικές και αυθεντικές στην Άνδρο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.