Η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη στο παγκόσμιο στην Ισπανία
Αναμνηστική από το παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι στην Αλικαρνασσό. (Πρώτη από δεξία η αθλήτριά μας, Χρυσούλα Κανέλλου Κοκκινάκη)

Η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη είναι η Ανδριώτισσα αθλήτρια η οποία με τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας μαζί με άλλους 4 αθλητές στην Ισπανία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Optimist που διοργανώνεται εκεί και ξεκινά το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Το Δελτίο Τύπου της ΕΙΟ

“Μία πολύ μεγάλη διοργάνωση θα διεξαχθεί αυτές τις ημέρες στην Κόστα Μπράβα της Ισπανίας. Ο λόγος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Οπτιμιστ, οι ιστιοδρομίες του οποίου ξεκινούν το Σάββατο 17 Ιουνίου.

 Η ελληνική ιστιοπλοΐα θα εκπροσωπηθεί με τέσσερις αθλητές και μία αθλήτρια. Πρόκειται για τους Ιωάννη Τουρνή (Ν.Ο.Π. Φαλήρου), Ιάσωνα Παναγόπουλο (Ν.Ο. Καλαμακίου), Ανδρέα Ψωμιάδη ( Ν.Ο.Τ.Κ. ), Παρασκευά Κολοκοτρώνη (Ι.Ο.Π.) και Χρυσούλα Κανέλλου Κοκκινάκη (Ν.Ο. Ανδρου). Οι ιστιοπλόοι μας αναχωρούν για την Ισπανία την Πέμπτη.

Θυμίζουμε ότι στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τουρκίας η Κοκκινάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα κορίτσια και το χρυσό στα 12χρονα, ενώ στην ίδια ηλικιακή κατηγορία η Αννα Μαρία Μακρή του Ν.Ο.Π. Φαλήρου πήρε τη 2η θέση.

 Στο δε ομαδικό η Ελλάδα ήταν τρίτη πίσω από την Ιταλία και τις Η.Π.Α. σε σύνολο 61 χωρών!

 Επίσης, το 2022 ο Παναγόπουλος είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης, οπότε στην ελληνική αποστολή υπάρχει αισιοδοξία ότι οι ιστιοπλόοι μας θα συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις με στόχο όσο το δυνατόν σημαντικές διακρίσεις”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.