ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΑΡΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε, ότι από σήμερα, 4/7/2023, θα προχωρήσουμε σε προγραμματισμένες διακοπές νερού από τις 23:00 το βράδυ έως και 07:00 το πρωί της επομένης, μέχρι να συνδεθεί η νέα γεώτρηση και να διασφαλιστεί η επάρκεια του νερού.

Με εντολή Δημάρχου απενεργοποιήθηκε η πρόσφατη παρέμβαση.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και θέλουμε την συμμετοχή σας στην λελογισμένη χρήση του νερού.

Το νερό είναι πολύτιμο αγαθό. Θα σας κρατούμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Η πρόσφατη αναστάτωση προκλήθηκε από σχετική ανάρτηση που αφορούσε το νερό που έπεφτε στη δεξαμενή της Μεσαριάς και έθετε ερωτηματικά για την ποιότητά του και την ασφάλεια χρήσης του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μες στην μέση του καλοκαιριού πρόκοψαν να ασχοληθούν με την έλλειψη του νερού στην Μεσαριά, παρότι προηγήθηκε το προηγούμενο επεισοδιακό καλοκαίρι στην περιοχή με τα ίδια προβλήματα! Αυτό πώς λέγεται; ανευθυνότητα, ανικανότητα, επικίνδυνη συμπεριφορά, αδιαφορία για τα σοβαρά προβλήματα; ΘΑ συνδεθεί η νέα γεώτρηση και ΘΑ αποκατασταθεί το πρόβλημα, Δήμαρχε και Δημαρχόπουλα; Ρωτάμε: ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ;
    Επίσης ρωτάμε: Τι προέλευσης νερό ήταν αυτό που μετέφεραν οι υδροφόρες στην δεξαμενή της Μεσαριάς;
    Ποιος υπογράφει ότι αυτό το νερό είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση;
    Επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια σε αυτό το κακόγουστο αστείο εις βάρος μας, κι όσο για την συγνώμη σας ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.