Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη

Χρυσό κορίτσι για την οικογένειά της, τον Όμιλό της – ΝΟΑ, την Άνδρο, η αθλήτρια Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist U16 στην γενική κατάταξη.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη

Το πρωτάθλημα έγινε στην Καλαμαριά από τον Ν.Ο.Κ. Θεσσαλλονίκης από 7-11 Ιουλίου. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν και οι Ανδριώτες αθλητές του Ομίλου Δημήτρης Βούλγαρης, Βασιλικός Γιώργος και Έλενα Μαγουλά που κατάφεραν σημαντικές διακρίσεις.

Τα παιδιά ήταν υπό την εποπτεία των προπονητών κ.κ. Ελένης Στεφάνου και Τζώρτζη Κεφαλλωνίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρωτιά είναι και πρώτη φορά για τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου, ενώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλήτριες και από άλλες χώρες όπως η Δανία, η Τουρκία, η Ουκρανία κ.λπ 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

O Έφορος Αθλητισμού ΝΟΑ Κωνσταντινίδης Στέφανος

Συγχαρητήρια στη πρωταθλήτρια μας Σύλια, υπόδειγμα εργατικότητας, θέλησης, αντίληψης, υπακοής στους προπονητές της και αγάπης για το άθλημα, η οποία είναι παράδειγμα για όλα τα Ανδριωτάκια μας, καθώς και σε όλη την ομάδα με πρώτα τα παιδιά, την Έλενα, το Δημήτρη και το Γιώργο που πάλεψαν και απόκτησαν μεγάλη εμπειρία σε αυτούς τους δύσκολους αγώνες όπου συμμετείχαν και πολλοί εξαιρετικοί ξένοι αθλητές, Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας το Τζώρτζη Κεφαλλωνίτη και την Ελένη Στεφάνου που με την σκληρή δουλειά και με την σωστή διαχείριση των παιδιών το τελευταίο δεκαπενθήμερο κατάφεραν αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.