Με ανδριώτικη συμμετοχή και διάκριση στο Aegean 600

Το σκάφος Foxy Lady με χορηγό την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κυβερνήτη τον Πάρη Κυριακόπουλο και πλήρωμα τους Λεωνίδα Πολέμη, Στέλιο Μαρκουίζο, Δημήτρη Τέγκα, Γιώργο Μπεναρδή, Νίκο Κουμανούδη και Φαίδωνα Ταμβακάκη ήρθαν στην 1η θέση στο Κύπελλο Xyachts με χρόνο 4ημέρες 14 ώρες και 38 λεπτά, στον πιο σκληρό αγώνα 600 ναυτικών μιλίων του Αιγαίου.

Με ανδριώτικη συμμετοχή και διάκριση στο Aegean 600

Όχι μόνο καλά πανιά είχαν οι ιστιοπλόοι μας αλλά και γερά χέρια. Μπράβο!

Με ανδριώτικη συμμετοχή και διάκριση στο Aegean 600

Το AEGEAN 600 διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής και την Olympic Marine καθώς και με τη συμβολή του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Χορηγοί είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και η Δ. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ Α.Ε., παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή σχοινιών και συρματόσχοινων για τη ναυτιλία. Υποστηρικτές της διοργάνωσης, είναι η διεθνής εταιρεία FRASER, διαχειρίστρια πολυτελών σκαφών αναψυχής, η μπύρα ΝΗΣΟΣ και η εταιρεία κατασκευής και ενοικίασης σκαφών X-YACHTING.

Με ανδριώτικη συμμετοχή και διάκριση στο Aegean 600

Προμηθευτές του αγώνα είναι το νερό ΔΙΡΦΥΣ, η πορτοκαλάδα ΛΟΥΞ, οι μπανάνες Dole και η εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων SIXT.

Με ανδριώτικη συμμετοχή και διάκριση στο Aegean 600

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί ALPHA, STAR και NOVA η οποία είναι και ο επίσημος τηλεοπτικός μεταδότης των δύο διοργανώσεων. Επίσης χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, η αθλητική εφημερίδα SPORTIME, τα περιοδικά SKIPPER ON ONDECK, ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, BOATS & YACHTING και ATHENS RIVIERA και το αθλητικό ειδησεογραφικό site APEX.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.