Η Φουκουόκα και μετά η Ολυμπιάδα 2024 για τον Ζαννή Αλαφραγκή

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εφημερίδα γράφει για τον Στενιώτη παίκτη του πόλο τον Ζαννή Νικ. Αλαφραγκή, που με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος ταξιδεύει το νησί μας στους υγρούς στίβους της υδρογείου. Είναι όμως η χαρά μας κάθε φορά και μεγαλύτερη. Όπως τώρα που στις προοπτικές της Εθνικής μας ομάδα μετά τον ημιτελικό με την Σερβία ανοίγεται το χρυσό του τελικού και είναι βέβαιη η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Παρισιού. 

Το δημοσίευμα του iefimerida

“Μεγάλη πρόκριση στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Φουκουόκα κατάφεραν και πήραν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών και έχουν ένα ακόμη εμπόδιο μπροστά τους ώστε να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου!

Η εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εμφάνιση στον ημιτελικό με τη Σερβία, την οποία συνέτριψαν με 13-7 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας ήδη ένα μετάλλιο.

Με αυτόν τον τρόπο παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πήραν μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον τελικό του Τόκιο, ενώ εξασφάλισαν παράλληλα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του 2024.

Αντίπαλος της Εθνικής στον τελικό του Σαββάτου (29/7, 12:00) θα είναι η Ουγγαρία η οποία επικράτησε με 12-11 στον άλλο ημιτελικό”.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.