Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη ενός από τους σπουδαιότερους αγώνες ανοικτής θαλάσσης της χώρας, τον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής».

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης στο ραδιόφωνο της Άνδρου Asteras 92 μίλησαν στην Εφημερίδα ΑΝΔΡΙΑΚΗ/andriakipress ο πρόεδρος του ΝΟΑ κ. Φαίδων Ταμβακάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής διεξαγωγής του Αγώνα κ. Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Οι πρόεδροι του ΝΟΑ και ΝΟΕ κ.κ. Ταμβακάκης και Προκοπίου δήλωσαν χαρακτηριστικά:

«Ο κλασικός διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας της Άνδρου συμπλήρωσε 55 διοργανώσεις. Εφέτος, επανέρχεται στην κανονικότητα, χωρίς τους περιορισμούς της πανδημίας, με πλήρες αγωνιστικό, πολιτιστικό και τοπικό πρόγραμμα. Θα υπάρξουν αρκετές δράσεις για να γνωρίσουν αθλητές και φιλοξενούμενοι τις μοναδικότητες του νησιού. Η φιλοξενία του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου θα ακολουθήσει την παράδοση που γνωρίζουν καλά οι ιστιοπλόοι μας» Φαίδων Ταμβακάκης πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Άνδρου .

«Για άλλη μια χρονιά τα στενά του Καφηρέα θα προκαλέσουν τους ιστιοπλόους που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλη τους την  ναυτοσύνη για να περάσουνε το περίφημο Κάβο Ντόρο και να φτάσουν γρήγορα στην πανέμορφη Χώρα της Άνδρου.» Γεώργιος Προκοπίου πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

 «Για 6η χρονιά στηρίζουμε ένα θεσμό, που δίνει την ευκαιρία σε Έλληνες και διεθνείς ιστιοπλόους, να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών” δήλωσε ο Χάρης Χαμπάκης, επικεφαλής Private Banking Ομίλου Eurobank, Χρυσού Χορηγού της διοργάνωσης.

Χρυσός Χορηγός του αγώνα είναι το Private Banking του Ομίλου Eurobank. Η Eurobank στηρίζει για 6η διαδοχική φορά τη διοργάνωση και υποστηρίζει και το σκάφος Velos, των Ολυμπιονικών Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή. Η Porsche, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Μοτοδυναμική, υποστηρίζει ως Αργυρός Χορηγός τη διοργάνωση και έντυσε με τα χρώματά της το σκάφος «Black Jack» του Μάκη Κουρτέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.