Έκλεισε με 153 υποψηφιότητες  η ομάδα Θ. Σουσούδη
Πριν από λίγο υποβάλαμε ηλεκτρονικά την υποψηφιότητα του συνδυασμού μας για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στην Άνδρο μας!
Μια ικανότατη και δυνατή ομάδα από 153 υποψήφιους που αντιπροσωπεύουν την Άνδρο που μας αξίζει! Το ψηφοδέλτιο είναι πλήρες και ένα από τα μεγαλύτερα σε αριθμό ψηφοδέλτια των Κυκλάδων, αναλογικά με τον πληθυσμό του κάθε νησιού.
Ξεκινάμε με δύναμη και αισιοδοξία τον εκλογικό μας αγώνα. Με τους πολίτες της Άνδρου δίπλα μας. Στόχος μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τα προβλήματα των συμπολιτών μας, στο Κόρθι, στο Γαύριο, στη Χώρα, στο Μπατσί. Σε κάθε χωριό και σε κάθε περιοχή της Άνδρου.
Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή σελίδας στο νησί μας έχει ξεκινήσει.
Για την Άνδρο που μας αξίζει!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.