Ε. Ε. Τ. Α.Α.: Η Άνδρος παράδειγμα 2014-2018 Η Ελένη Πολίτου είναι ο ανθρωπος εκείνος, που το χαμηλών τόνων ύφος, το κάνει πράξη. Έτσι με την πανδημία η εργασία της πέρασε στα ψιλά… Δεν είναι όμως ποτέ αργά για μια αναδρομή στην σοβαρότητα κια αποτελεσματικότητα με την οποία πραγματεύτηκε την εργασία για το νησί μας.

 
ΚΑΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – Η ΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2014-2019
Αποσπάσματα από ένα σημαντικό εργαλείο για τους Δήμους, τον Οδηγό με τίτλο: «Τουριστικός σχεδιασμός και προβολή – Εγχειρίδιο για Ο.Τ.Α.» που εξέδωσε η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, θεσμικός, τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις αρχές του 2020 στην σύνταξη του οποίου συμμετείχα με την ιδιότητα μου ως πρώην στέλεχος του ΕΟΤ και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Άνδρου.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι ένα από τα τέσσερα παραδείγματα καλής πρακτικής τουριστικού σχεδιασμού και προβολής που αναφέρει ο Οδηγός στο κεφάλαιο 6.4. “Παράδειγμα ενίσχυσης της εξωστρέφειας προορισμού μέσω κατάλληλου Marketing Plan- Δήμος Άνδρου “, όπου παράλληλα αποτυπώνεται όλο το έργο που πραγματοποιήθηκε την πενταετία από το 2014 έως το 2019 την κορυφαία χρονιά στον τομέα του τουρισμού έως σήμερα.
Με καινοτόμες δράσεις και συνεργασίες που ξεκίνησαν να υλοποιούνται στη βάση ολοκληρωμένου σχεδιασμού για το τουριστικό προϊόν της Άνδρου και με τη συνδρομή της τότε Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης με έτος εκκίνησης το 2014, φτάνουμε σχεδόν 10 χρόνια μετά να απολαμβάνουμε τον τίτλο ενός δυναμικά ανερχόμενου προορισμού. Αυτή η δυναμική μας δίνει την αισιοδοξία να ενισχύσουμε στρατηγικά επιτυχημένες πρακτικές που έχουν αποδώσει, αλλά και να σχεδιάσουμε νέες δράσεις ορμώμενοι από την εμπειρία και Εξωστρέφεια που έχουμε αποκτήσει.
Πολίτου Λένα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.