Στην Άνδρο ο Γ. Βρούτσης

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, ολοκλήρωσε τη μονοήμερη επίσκεψή  του στο νησί της Άνδρου, όπου εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Φιλίππου, πολιούχου της Κοινότητας Μπατσίου. Στη συνέχεια πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με διοικήσεις αθλητικών σωματείων του νησιού. Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Βρούτσης δήλωσε:

«Σήμερα επισκέφθηκα την Άνδρο μας, για να γιορτάσω μαζί με τους συμπατριώτες μου και να τιμήσω με τη δέουσα λαμπρότητα, παρουσία θεσμικών παραγόντων και κατοίκων τον Πολιούχο Άγιο Φίλιππo στο Μπατσί.

Στη συνέχεια, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους συντοπίτες μου και να συζητήσουμε από κοντά τα σημαντικά θέματα που αφορούν το νησί μας.

Στην Άνδρο ο Γ. Βρούτσης

Συναντήθηκα, επίσης, και με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της Άνδρου (Ναυτικό Όμιλο Άνδρου, τον Αθλητικό Όμιλο Άνδρου και τον Ανδριακό Όμιλο Φιλάθλων), στους οποίους ανέπτυξα τον επικείμενο χωροταξικό αθλητικό σχεδιασμό, καθώς και τους πυλώνες πάνω στους οποίους κινείται πλέον το Υπουργείο Αθλητισμού σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα και επισήμως. Πρώτος θα είναι αυτός της νησιωτικότητας, που θα αποτελέσει και συντελεστή βαρύτητας για την κατανομή των πόρων του υπουργείου.

Η ανάπτυξη του Αθλητισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα, με όρους διαφάνειας, νομιμότητας και νοικοκυρέματος αποτελεί για την Κυβέρνηση άμεση προτεραιότητα!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.