«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥ «Η ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΣ»

ΠΡOΣΚΛΗΣΗ

Φέρουμε σε γνώση των μελών του Συλλόγου, ότι στις 26 Νοεμβρίου 2023 , ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30 , στον χώρο του κτιρίου του πρώην Παρθεναγωγείου Μεσαριάς , θα διεξαχθούν οι πρώτες αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας για την εκλογή του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Προ της διαδικασίας των αρχαιρεσιών, θα προηγηθεί η οικονομική τακτοποίηση όσων μελών επιθυμούν να συμμετάσχουν , με την καταβολή των ποσών της εγγραφής τους στον Σύλλογο και την συνδρομή τους για το έτος 2024 που έχουν ορισθεί σύμφωνα με την ιδρυτική πράξη και το Καταστατικό του Συλλόγου .
‘Οσοι τυχόν απουσιάζουν , μπορούν να εξουσιοδοτηθούν από ένα παριστάμενο μέλος για κάθε ένα , με εξουσιοδότησή τους θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής τους σε ΚΕΠ ή μέσω της εφαρμογής του gov.gr .
Για την διευκόλυνση και συντόμευση της διαδικασίας, όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, καλούνται να το δηλώσουν το αργότερο έως τις 23 Νοεμβρίου, σε ένα από τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής : Κώστα Λιοπύρο  τηλ.6976 555 856, Γιώργο Καίρη τηλ . 6977 135 000 , Ιωάννη Ξανθό τηλ. 6972 620 155, Απόστολο Μαρκόπουλο τηλ. 6977 766 182 και πατέρα Φιλάρετο τηλ.6983 702 822.

‘Aνδρος 14 Νοεμβρίου 2023

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.