Η ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχήςΣας προσκαλώ να παρευρεθείτε και να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου και των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων του δήμου Άνδρου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ι 2023 και ώρα 11.30 π.μ στον πολυχώρο Ν.Α. Καίρης στο ΓΕΛ Χώρας Άνδρου. Μια τελετή ορκωμοσίας που για μένα δεν είναι απλά μια εθιμοτυπική διαδικασία, αλλά μια προσωπική δέσμευση, ότι θα κάνω τα πάντα από την θέση του δημάρχου, προκειμένου η Άνδρος μας να γυρίσει σελίδα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Είναι επίσης πιστεύω μια δέσμευση όλων των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου που ενωμένοι και αποφασισμένοι θα εργαστούμε σκληρά για την ποιότητα ζωής που μας αξίζει. Σας περιμένουμε!

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άνδρου

Θεοδόσης Ι. Σουσούδης.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ενδιαφέρον και οργανωμένο τo site Σας!Το ακολουθώ με ξεχωριστό ενδιαφέρον!!Καλή Χρονιά!!Καλή και εποικοδομητική Θητεία στην Νέα Δημαρχία!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.