Sousoudis

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Σουσούδης, καλωσόρισε την ομότιμη καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας, Λυδία Παλαιοκρασσά, και τη νομάρχη Άνδρου, Άννα Βρεττού.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης την Ομότιμη Καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών κ. Παλαιοκρασσά Λυδία καθώς και την Έπαρχο Άνδρου κ. Βρεττού Άννα.

Η κ. Παλαιοκρασσά με το πλούσιο έργο της, επί 38 χρόνια, στην ανάδειξη της αρχαίας πόλης της Παλαιόπολης, ενημέρωσε τον Δήμαρχο και την Έπαρχο, σχετικά με τις ανασκαφές και τα νέα σημαντικά ευρήματα.

Καθώς επίσης συζήτησαν τις εκκρεμότητες σχετικά με την ανάδειξη του χώρου.
Ο Δήμαρχος δήλωσε πως τόσο εκείνος, θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια προκειμένου να βοηθήσει το έργο της, αλλά και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι στο πλευρό της.

ΠΗΓΗ: facebook.com/dimos.androu

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.