Άλλες δυο κλήσεις έγιναν, από την ομάδα του ΑΟΑ, για την 12αδα της μικτής Κρήτης – Κυκλάδων, αυτήν την φορά για τα κορίτσια.

Η Παναγιώτα Λεμπέση  και η Κωνσταντίνα Λεμπέση θα εκπροσωπήσουν την ομάδα του ΑΟΑ και το νομό μας σε μια διπλή αγωνιστική για το πρωτάθλημα Ενώσεων, που θα γίνει στις 24,25 Φεβρουαρίου. Το Σάββατο 24/2 θα αντιμετωπίσουν στις 18:45, την μικτή Στερεάς Ελλάδας (ΕΣΚΑΣΕ -Ένωση Σωματείων Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας) και την Κυριακή 25/2 στις 13:30 την Μικτή Πελοποννήσου. Και οι δυο αγώνες θα γίνουν στο κλειστό του Αγίου Θωμά στην Αθήνα.

Και στα κορίτσια οι επιτυχίες του ΑΟΑΜαζί με την Γιώτα και την Ντίνα θα εκπροσωπήσουν το νομό και οι Μπουτσάι Εβελίνα του Α.Ο. Μυκόνου και η Αποστολοπούλου Μαρίνα του Α.Ο. Πάρου.

Καλή επιτυχία

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.