19:15 Το πούσι που έπεσε στην περιοχή έκανε το θαύμα του και απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς. Μετά την εγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων αυτή την ώρα μιλάμε για έλεγχο της φωτιάς, κάρβουνα και αναζωπυρώσεις. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, η Πολιτική Προστασία και ο Σ.Ε.Δ.Α. με ένα όχημά του.

Φωτιά στα Σταυριά - επάνω από την Καππαριά
Team AndriakiPress

18:40

Το απόγευμα της Παρασκευής 23.2.2024, (17:20) ειδοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανδρου για πυρκαγιά στην περιοχή Σταυριά επάνω από την Καππαριά.

Οι πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο,  βρήκαν στους πυλώνες μεγάλη έκτασης πυρκαγιάς ενός χιλιομέτρου περίπου με 2 μεγάλες εστίες. Στο σημείο πνέουν νότιοι άνεμοι εντάσεως 6-7 μποφώρ.

Σημειώνεται ότι το ένα μέτωπο έχει περιορισθεί, ενώ το άλλο βρίσκεται σε εξέλίξη.

Έχουν τεθεί σε γενική επιυφυλακή οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι, έχει ειδοποιηθεί ο Δήμος, η Πολιτική Προστασία, ο Σ.Ε.Δ.Α. και αναμένονται ενισχύσεις για την εξέλιξη του δεύτερου μετώπου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.