Νέος τόνος με το "Φολκς Ανγλέ" Νέος τόνος με το "Φολκς Ανγλέ"

Ο Σύλλογος Πολιτισμού και Παράδοσης Άνδρου “Φολκς Ανγκλέ” και η Χορευτική ομάδα Κορθίου ,συμμετείχαν για πρώτη φορά σε κοινή εκδήλωση με 70 χορευτές από μεικτά τμήματα παιδιών και ενηλίκων, στο πλαίσιο των εορτασμών της Πανανδριακής εορτής της Παναγίας Θεοσκέπαστης και παρουσίασαν στο προαύλιο του Ναού χορούς από την Μικρά Ασία και τη Χίο με χοροδιδάσκαλο την Γεωργία Ξανθού , απόφοιτο ΤΕΦΑ Θεσσαλίας, με ειδικότητα παραδοσιακών χορών και με συνοδεία των νέων μουσικών από την Άνδρο, της Αυγουστίνας Μάστορη στη φωνή και το σαντούρι, του Ζαννή Μάστορη στο λαούτο και του Γιώργου Ρέρρα στο βιολί.

Νέος τόνος με το "Φολκς Ανγλέ" Νέος τόνος με το "Φολκς Ανγλέ"

Μετά τη συνοδεία της εικόνας της Παναγίας και τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων χορευτών κατά τη λαμπαδηφορία, μέλη του τμήματος ενηλίκων του Φολκς Ανγκλέ και της Χορευτικής ομάδας Κορθίου συμμετείχαν και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς κατά την χοροεσπερίδα του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου και η Χορευτική Ομάδα Κορθίου ευχαριστούν τον πατέρα Μιχαήλ Καλαμπούκη καθώς και την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου κ. Μαργαρίτα Κορκοδείλου για τις δύο τιμητικές προσκλήσεις.

Νέος τόνος με το "Φολκς Ανγλέ" Νέος τόνος με το "Φολκς Ανγλέ"
Η κατά κοινή παραδοχή εξαιρετική εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων δίνει το παραπέρα κίνητρο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα τμήματά του και να συνεχίσουν τις ποικίλες δραστηριότητές τους στην υπηρεσία του πολιτισμού και της παράδοσης της Άνδρου σύμφωνα με το καταστατικό του.

Νέος τόνος με το "Φολκς Ανγλέ"

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥ “ΦΟΛΚΣ ΑΝΓΚΛΕ”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.