Άννα Γρηγόρα: Ζωγράφος, Άνδρος, Άρωμα και Χρώμα!

Την ευωδιά του αντριώτικου λεμονιού από τον κάμπο των Λειβαδίων πολύ λίγα λεμόνια μπορούν να ανταγωνιστούν… 5+1 ημέρες και η Γιορτή του Λεμονιού είναι γεγονός! Στο Μπατσί, στην Χώρα, στο Γαύριο. 

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019: Μπατσί
Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 — Χώρα

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος “Το Γαύριο”

 

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (15-17 Ιουνίου) ξεκινούν οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί μας με την καθιερωμένη πλέον “Γιορτή του Λεμονιού”

Στο σημαντικό αυτό γεγονός για την Άνδρο συμμετέχουν φορείς, επαγγελματίες και πολιτιστικοί σύλλογοι από όλες τις περιοχές του νησιού, διοργανώνοντας παράλληλες εκδηλώσεις μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (15-17 Ιουνίου). Απώτερος στόχος είναι η περαιτέρω αναβάθμιση της γιορτής, η οποία λαμβάνει, πλέον, διαστάσεις «Φεστιβάλ Λεμονιού».

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος “το Γαύριο” συμμετέχοντας ενεργά στον θεσμό, την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 20.00, σε κεντρικό χώρο στην αγορά του Γαυρίου, θα παραθέσει μπουφέ με κεράσματα από λεμόνι. Παράλληλα, κεράσματα αλλά και προιόντα από λεμόνι θα διατίθενται σε πολλά καταστήματα της πόλης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.