Καταγγελία Κ. Θωμά: " Η δημοκρατία στο Απόσπασμα"Ενημερώντας τους Ανδριώτες δηλώνω ότι αποχώρησα από την συνεδρίαση του Δ.Σ. της 5ης Ιουλίου 2024  καταγγέλλοντας τα κλειστά μικρόφωνα, την αφαίρεση του λόγου, την άρνηση να διατυπωθεί η διαφορετική άποψη.

Είναι σαφές ότι το σύστημα Σουσούδη-Τσατσομοίρου δεν αντέχει τον πολιτικό διάλογο.

Θέλει δημοτικούς συμβούλους μαριονέτες, χωρίς άποψη, χωρίς λόγο, χωρίς γνώση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι σαφές ότι επιδιώκουν ένα πέπλο σιωπής να πέσει πάνω από το νησί. Πως αλλιώς θα περνάει ο ορυμαγδός των απ’ ευθείας αναθέσεων, της κατασπατάλησης  του δημοσίου χρήματος σε έναν Δήμο που επί 6 μήνες δεν έχει κάνει ούτε ΕΝΑΝ διαγωνισμό.

Πως αλλιώς θα καλυφθεί η αδυναμία του Δήμου  για μια εβδομάδα να αλλαχτεί μια αντλία, η αδυναμία του Δημάρχου να προσδιορίσει τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας, η προφανής έλλειψη σχεδίου για την διαχείριση των σκουπιδιών και για την ΄διαχείριση του νερού.

Πως αλλιώς θα καλυφθεί η «αυστηρή» τοποθέτηση ΜΟΝΟ μελών της παράταξης Σουσούδη σε θέσεις ευθύνης και μη ευθύνης.  Το καπέλωμα των Τοπικών Συμβουλίων που δεν ανήκουν στην παράταξη Σουσούδη τιμωρώντας ουσιαστικά του Ανδριώτες «που τόλμησαν να μην τον ψηφίσουν».

Τα κλειστά μικρόφωνα είναι τακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων που επιδιώκουν να επιβάλουν τον φόβο και την σιωπή.  Την ίδια στιγμή βέβαια το ίδιο σύστημα δίνει άπλετο χρόνο και λόγο σε πολιτικούς του φίλους και σε απίθανους τύπους να απειλούν τον πρώην Δήμαρχο.

Το νησί κατρακυλάει σε προηγούμενες σκοτεινές εποχές. Μας φέρνει πίσω στις χειρότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας.

Το σύστημα Σουσούδη-Τσατσομοίρου προσπαθεί να διοικήσει αγνοώντας  πλήρως τους νόμους με το «αποφασίζομεν και διατάζομεν»!

Μετά από 23 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συναντώ πρώτη φορά τέτοια αλαζονική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Συναντώ την απόλυτη έλλειψη σεβασμού στους δημοτικούς συμβούλους που οι Ανδριώτες επέλεξαν με την ψήφο τους. 

Δηλώνω ότι θα συνεχίσω, στα πλαίσια της ομάδας Δ Λοτσάρη,  ως πρώτος δημοτικός σύμβουλος της Άνδρου να παλεύω εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου για να περισωθεί τουλάχιστον η δημοκρατία στο νησί μας.

Δεν πάει άλλο! 5

Κυριάκος Αθ. Θωμάς

Το επίμαχο video:

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αερολογίες χωρίς Ουσία.
    Μόνο για δημιουργία Εντυπώσεων.
    Ο Γνωστός ραδιουργος Κουλης…….. !!!!!
    Το Μόνο Αξιο Προσοχής και Παρακολούθησης είναι, ότι Προβάλει ΤΏΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ, ότι είναι μεταξύ των “άλλων ” και πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος.
    Μήπως “καλλιεργεί από τώρα κάτι μεγαλυτερο” στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές;;;;

  2. Οποία ευαισθησία κύριε Θωμά. Θα περίμενε κανείς ότι είχε χοντρυνει το πετσί σας την περίοδο 19-23 όταν γινόταν χοντράδες στο δημοτικό συμβούλιο (ειρωνείες, προσωπικές προσβολές, αφαίρεση λόγου των αντιπολιτευόμενων ή απλώς διαφωνούντων κ.α.). Θα μου πείτε, τότε δρούσατε στην σκιά, ενώ τώρα είστε δημοτικός σύμβουλος όμως εκείνες οι καταστάσεις εξόργισαν τους Ανδριώτες , ακόμα κι όσους παρακολουθούσαν από μακριά τα τεκταινόμενα. Φτάνοντας στο σήμερα, αφού δεν σας σόκαρε η τότε αισθητική και πρακτική διακυβέρνησης του Δήμου και η συμπεριφορά προς τους δημοτικούς συμβούλους, εντυπωσιάζομαι για το πόσο ευαισθητουλης και παρεξηγιαρης γίνατε μόνο και μόνο γιατί ζητείται από όλους η εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου. Μου θυμίζετε κακομαθημένο πιτσιρίκι που έσπασε το παιχνίδι του και του φταίνε τα άλλα παιδάκια.

  3. Συνεχίζει τις ανακρίβειες και τις λασπολογιες εάν και δεν του βγαίνει.
    Έχει μπλέξει τις Β…… με τις Π……. !!!!
    Ζήτησαν να βρίσκεται ο Καμηλος και μετά εκ του πονηρου αντιδρούν που τους τα είπε έξω από τα δόντια.
    Π.Χ . Ποιος πήρε τα λεφτά από την ανακύκλωση και μάλιστα με χρήση αυτοκινήτων του Δήμου!!!!

    • Θα σας παρακαλέσω θερμά να προσέξετε την φρασεολογία σας.
      Δεν θέλουμε να βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να περικόπτουμε σχόλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.