Δεν είναι η πρώτη φορά που τα Γαυριώτικα ανεβάζουν τον πήχυ. Με ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που επιμελούνται οι εκδόσεις των Γ. Μαμάη και Γ. Δαρδανού ως προς τα γραφικά αλλά και με προσεγμένη οργάνωση των εκδηλώσεων που οργανώνουν τιμούν το Γαύριο και τους ανθρώπους του. Έτσι μετά την Θεατρική παράσταση «Οι κληρονόμοι» στο προαύλιο Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου από το θεατρικό εργαστήρι Ραφήνας – Πικερμίου, που ανέβασε μια απολαυστική κωμωδία του Ηλία Βαρδουλάκη με τους Ειρήνη Χαλά, Νίκο Κουρμουλάκη, Ειρήνη Στούπα,Βάσια Γαράκη, Νεοκλή Μενεξιάδη, Αγγελική Αραμπατζή, Κατερίνα Πικούλη και Κώστα Ρωμανό ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 – Συναυλία – Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού

Λιμάνι Γαυρίου (είσοδος ελεύθερη)

Η Βίκυ Μοσχολιού ερμήνευσε με τον μοναδικό της τρόπο συνθέσεις σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, όπως Ζαμπέτα, Καλδάρα, Σπανό, Ξαρχάκο, Μούτση, Πάνου, κληροδοτώντας μας μερικά τραγούδια -σταθμούς της ελληνικής μουσικής αλλά και μεγάλες επιτυχίες της εποχής τους.

"Τα Γαυριώτικα" τιμούν τη Βίκη ΜοσχολιούΗ Αφεντούλα Ραζέλη θα μας ταξιδέψει με τη ζεστή και χαρακτηριστικά αναγνωρίσιμη φωνή της στο ρεπερτόριο της σποιδαίας Βίκυς Μοσχολιού θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στη σπουδαία ερμηνεύτρια.
Την καλλιτεχνιδα συνοδεύουν οι μουσικοί: Χρηστός Βιδινιώτης, μπουζούκι Κωνσταντίνος Γεωργίου, κιθάρα Μαρία Νίττη, ακορντεόν.

Λιμάνι Γαυρίου (είσοδος ελεύθερη) Ώρα 9μμ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.