Το Centro Cafe Bar φέτος κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει όλο το καλοκαίρι με πολλούς τρόπους! Ένας απ’ αυτούς είναι και η φιλοξενία της μοναδικής έκθεσης με έργα του Γιώργου Σαλταφέρου, αφιερωμένη στα café.

Μάλιστα, τυχαία σύμπτωση, ο Γιώργος ξεκίνησε να δημιουργεί έργα με θέμα τους χώρους που προσφέρουν καφέ πριν από 20 χρόνια!

Έργα του Γιώργου Σαλταφέρου στο Centro Cafe Bar

Οι πίνακες του Γιώργου, εμπνευσμένοι από καφετέριες που έχει επισκεφτεί στα ταξίδια του ανά τον κόσμο, μας προσκαλούν να ζήσουμε τις στιγμές που αιχμαλώτισε με το μπλοκ του και το μπουκαλάκι του με μελάνι. Από το café Majorel στο Marrakech μέχρι το café Einstein στο Βερολίνο και το cafe Florian στη Βενετία, κάθε έργο του μεταφέρει τη μοναδικότητα της ιερής ώρας του καφέ και τη σύνδεση με τον χώρο και τους ανθρώπους.

Έργα του Γιώργου Σαλταφέρου στο Centro Cafe Bar

Τα έργα αυτά, αποτέλεσμα ταξιδιωτικών αναμνήσεων και στιγμών έμπνευσης, μας ταξιδεύουν σε υπέροχες γωνιές του κόσμου. Ο Γιώργος Σαλταφέρος, αναπολώντας τα ταξίδια του, μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τους χώρους που τον φιλοξένησαν, με το Centro Cafe να κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, για τον καφέ που προσφέρει με θέα τον ορίζοντα του Όρμου Κορθίου.

Έργα του Γιώργου Σαλταφέρου στο Centro Cafe Bar

Έργα του Γιώργου Σαλταφέρου στο Centro Cafe Bar

*Τα έργα θα εκτεθούν στον χώρο μας όλο τον Αύγουστο

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/centroandros

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.