Φαίνεται ότι κάποια πράγματα ενοχλούν την αντιπολίτευση και ειδικά η αλήθεια.
Οι ανακοινώσεις του λαλίστατου κ. Λοτσάρη, δεν έχουν προηγούμενο.
Ας μας συγχωρήσει που του θυμίζουμε τα όσα έπραξε η δεν έπραξε.
Αν και έχουμε πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε , σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να μένουν αναπάντητες οι κακοήθειες και τα ψέματα του «κατασκευαστή παραμυθιών».
Για τα περί αποδυνάμωσης των Υπηρεσιών του Δήμου, είναι ένα κραυγαλέο ψέμα του ανενημέρωτου κ. Λοτσάρη, ο οποίος μέσα στην τρικυμία του και κυριευμένος από εμπάθεια, δεν φρόντισε να ενημερωθεί ότι ο υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας στον οποίο αναφέρθηκε εργάζεται κανονικά στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου . Και θα του θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος δούλευε και στη θητεία μας 2014-2019.
Η παραπληροφόρηση είναι στη καθημερινή του διάταξη, στο βωμό των εντυπώσεων.
Από όσα του καταλογίσαμε δεν πήραμε καμία διάψευση. Κατά την συνήθη αγένειά του όμως, μας στόλισε πάλι με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και σχόλια.
Αυτά είχε μόνο να μας πει, γιατί δεν έχει τι να απαντήσει στις τραγικές καθυστερήσεις και επιπολαιότητες που του καταλογίζονται. Και προσπαθεί με την καταστροφολογία και την λάσπη, να μεταφέρει τις ευθύνες, αφού δεν έχει το ανάστημα να τις αποδέχεται.
Πολλά χρηματοδοτούμενα έργα κινδύνεψαν να απενταχθούν, λόγω της αδιαφορίας του και ίσως της άγνοιας του.
Τι έχει να πει στους Ανδριώτες και κυρίως στους κατοίκους του Γαυρίου για την απένταξη, με δική του αποκλειστικά ευθύνη, του έργου του Δημοτικού Σχολείου του Γαυρίου;
Υπέγραψε την σύμβαση τον Ιανουάριο του 2023 και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, δεν είχε απορροφήσει ούτε ένα ευρώ.
Η διοίκηση μας όμως, από την πρώτη στιγμή με τις συνεχείς ενέργειες, είναι κοντά στην επανένταξη.
Τα έργα οδοποιίας τα συμβασιοποίησε τον Σεπτέμβριο του 2023 και τα άφησε στον αυτόματο με κίνδυνο να απενταχθούν και τον εργολάβο απλήρωτο.
Το έργο επίσης της αναβάθμισης της Μαρίνας Μπατσίου, το οποίο το βρήκε έτοιμο το 2019 και το τίναξε στον αέρα με τις πρακτικές του και τώρα προσπαθούμε να το επαναφέρουμε.
Οι «πολιτικές» και οι πρακτικές του απελθόντα, πέρασαν ανεπιστρεπτί.
Η εξειδίκευσή του στην ίντριγκα και στον διχασμό τον έστειλαν στο περιθώριο.
Όσο όμως συνεχίζει τον αήθη πόλεμο θα παίρνει τις απαντήσεις που του αξίζουν.
Ο κ. Λοτσάρης συνεχίζει την αποτυχημένη του πορεία και στην αντιπολίτευση και είτε του αρέσει είτε όχι ο Δήμος λειτουργεί τηρώντας το γράμμα και το πνεύμα του Νόμου και με μοναδικό γνώμονα το καλό της Άνδρου, ολόκληρης της Άνδρου.
Απαντάμε λοιπόν στην κινδυνολογία και τονίζουμε ότι τα έργα που είναι σε εξέλιξη θα υλοποιηθούν, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια, υπηρεσίες και αιρετοί, για το σκοπό αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.