Λίγο πριν την παράσταση, η Α. Γκράβας μιλά με τον Β. Πομόνη
«Μια ανήσυχη ταξιδεύτρια είμαι, που τυχαίνει να έχει μια φωνή που της έχει ανοίξει πόρτες και δρόμους. Είμαι οι εμπειρίες μου»

Λιγότερο από 2 ώρες μας χωρίζουν από την διεθνούς φήμης Ελληνίδα κοντράλτο Αλεξάνδρα Γκράβας η οποία θα εμφανιστεί στο Ανοιχτό Θέατρο της Άνδρου “κλείνοντας” ουσιαστικά το πολιτιστικό καλοκαίρι του 2024.

Η διακριτική χροιά της φωνής της έχει εντυπωσιάσει βαθιά το κοινό, μουσικολόγους και μουσικοκριτικούς, οι οποίοι έχουν εκφραστεί με ενθουσιασμό για τις ερμηνείες της.
Με την Ελλάδα στην καρδιά της, αφιερώνει πάντα στις συναυλίες της ανά τον κόσμο ένα κομμάτι των προγραμμάτων της στην Ελληνική μουσική δημιουργία. Συμμετείχε πλάι στον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη σε συμφωνικές συναυλίες του στη Γερμανία και την Αγγλία, ενώ αποκορύφωμα της συνεργασίας τους ήταν η ηχογράφηση του συμφωνικού τραγουδιού Raven σε ποίηση Γιώργoυ Σεφέρη.
“Κάθε ερμηνεία της είναι και μία ενδελεχής διείσδυση στην πιο απόκρυφη πτυχή του έργου μου.”  είχε πει για εκείνη ο Μίκης Θεοδωράκης.

Ας παρακολουθήσουμε την συνέντευξη που παραχώρησε στον Βασίλη Πομόνη για λογαριασμό του ραδιοφώνου του Asteras 92. Την συνέντευξη φιλοξενεί η ΑΝΔΡΙΑΚΗ Εφημερίδα/andriakipress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.