Δημήτρης Λοτσάρης
: ‘’ Τραγικά προβλέψιμος και αδιόρθωτος ο κ. Σουσούδης . Διχάζει, προσβάλλει και απαξιώνει τους πάντες.’’
Ο κ.Δημήτρης Λοτσάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
‘’ Μετά από 10 και πλέον μέρες, ο κ.Σουσούδης εδέησε να απαντήσει στην ενωτική και συνθετική πρόταση να αναλάβει τη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου η κ.Χρυσάνθη Στεφάνου, ως απόλυτος γνώστης και πρόσωπο κοινής αποδοχής.
Και η απάντηση του είναι φυσικά αρνητική γιατί ο κ.Σουσούδης ‘’ξέρει καλύτερα’’ και ‘’τα ξέρει όλα.’’
Για μία ακόμα φορά ο κ.Σουσούδης αποδείχθηκε τραγικά προβλέψιμος και αδιόρθωτος.
Με ύβρεις και προσωπικές προσβολές εις βάρος μου.
Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί ο κ.Σουσούδης είναι ότι η πρόταση για να αναλάβει τη θέση της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου η κ.Χρυσάνθη Στεφάνου μπορεί να κατατέθηκε από την παράταξη μας ΜΑΖΙ για την ΑΝΔΡΟ αλλά πλέον αποτελεί πρόταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών αλλά και των ανθρώπων της ναυτιλίας.
Αυτούς προσβάλλει και απαξιώνει με την ανακοίνωση του ο κ.Σουσούδης και παράλληλα αποδεικνύει ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων.
Δεν αντιλαμβάνεται ότι η ομόθυμη στήριξη όλων των μελών του δημοτικού συμβουλίου αλλά και της τοπικής κοινωνίας στο πρόσωπο της κ.Στεφάνου θα απογείωνε κυριολεκτικά το νέο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου και θα άνοιγε νέες αναπτυξιακές προοπτικές.
Δεν αντιλαμβάνεται ότι η Άνδρος δεν έχει την πολυτέλεια να απορρίπτει πρόσωπα όπως η Χρυσάνθη Στεφάνου , που έχουν γνώση του αντικειμένου, ικανότητες, συγκρότηση και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.
Κυρίως δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί ο ίδιος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις δύο σημαντικών ρόλων: του Δημάρχου και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου.
Η απαξιωτική και αρνητική απάντηση του κ.Σουσούδη είναι πιο θλιβερή και από τον ίδιο.
Η ενωτική και υπερβατική όμως πρόταση που κατατέθηκε για να αναλάβει η Χρυσάνθη Στεφάνου τη θέση της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, άνοιξε και έδειξε ένα νέο δρόμο για το νησί μας.
Την επόμενη μέρα, η Άνδρος πρέπει να αξιοποιήσει τους καλύτερους και τους πιο ικανούς. Ανεξάρτητα από το ποιον ψηφίζουν ή όχι.’’




















Έκανες μια πρόταση, απορρίφθηκε εμπεριστατωμένα ως προς την σκοπιμότητα, χωρίς ίχνος αμφισβήτησης για την αξία του προσώπου. Όταν τελειώσεις με την πέψη της εκλογικής ήττας ξεκίνα την πέψη της απόρριψης της διχαστικής και όχι ενωτικής πρότασής σου. Μην ξεχάσεις να τραβήξεις το αυτί του υποβολέα σου που σε εξέθεσε ανεπανόρθωτα!