ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ:  ‘’ Τα γραφεία των ΚΕΠ στην Άνδρο αλλάζουν μορφή, γίνονται σύγχρονα και λειτουργικά. Ένα ακόμα έργο της δημοτικής αρχής Λοτσάρη΄΄

Από τη δημοτική παράταξη μαζί για την Άνδρο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’Ένα ακόμα έργο της δημοτικής αρχής Λοτσάρη. Ένα ακόμα έργο για το οποίο είμαστε υπερήφανοι ολοκληρώνεται.

Πρόκειται για την αναβάθμιση και την ανακατασκευή των χώρων που στεγάζονται τα γραφεία τών ΚΕΠ στην Άνδρο που μετατράπηκαν σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο για τους εργαζόμενους αλλά και για τους δημότες που το επισκέπτονται.

Το έργο εντάχθηκε προκειμένου να χρηματοδοτηθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης από τη δημοτική αρχή του Δημήτρη Λοτσάρη που ολοκλήρωσε μελέτες και  διαγωνισμό .

Το μόνο που έκανε ο κ.Σουσούδης ήταν να επικυρώσει το διαγωνισμό και να υπογράψει τη σύμβαση με τον εργολάβο. Τα έργα δεν έχουν ιδιοκτήτες, μένουν στην Άνδρο, ανήκουν σε κάθε πολίτη αυτού του νησιού.

Ο Δήμος έχει συνέχεια και η συνέχεια είναι να ολοκληρώνονται έργα που έχουν σχεδιαστεί, ωριμάσει και ενταχθεί σε χρηματοδότηση από την προηγούμενη δημοτική αρχή. ‘’

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κι αφού τα έργα δεν έχουν ιδιοκτήτες τρέχεις να δηλώσεις την ιδιοκτησία τους. Πριν ξαναμιλήσεις να βουτάς την γλώσσα στο μυαλό σου, γιατί εκτίθεται (δεν μας νοιάζει) ,κουράζεις (αυτό μας νοιάζει) και μας περνάς για ηλίθιους (αυτό δεν σου το επιτρέπουμε).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.