ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ : ‘’ Η Υγεία στην Άνδρο νοσεί. Πρόταση για να συζητηθούν τα προβλήματα και οι ελλείψεις στο δημοτικό συμβούλιο με την παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Μία πολίτης έκανε επώνυμη καταγγελία  για περιστατικό που αφορούσε τη μητέρα της και απαιτούσε ορθοπεδικό γιατρό στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Με δεδομένο ότι το ζήτημα αφορούσε έμμεσα ή άμεσα τον κ.Σουσούδη, ζητήσαμε να ακουστεί και η δική του άποψη τονίζοντας μάλιστα ότι ‘’ δεν είμαστε από αυτούς που υιοθετούν οτιδήποτε αν δεν ακουστεί και η αντίθετη άποψη.’’

Απέναντι στη ψύχραιμη και ορθολογική αυτή τοποθέτηση της παράταξης μας ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ο κ.Σουσούδης αρχικά επέλεξε τη σιωπή.

Επανήλθε όμως με καθυστέρηση πολλών ημερών για να επιτεθεί με προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον κ.Λοτσάρη και στην παράταξη μας.

Ο κ.Σουσούδης δυστυχώς είναι αδιόρθωτος και αμετανόητος, κινείται μεταξύ τοξικότητας και ανικανότητας σε ότι έχει σχέση με την Άνδρο και τα πραγματικά της προβλήματα.

Λίγη βέβαια σημασία έχει η τοξικότητα που εκπέμπει αφού μέσα από την απάντηση του αποδεικνύεται ότι όσα ανέφερε στην επώνυμη καταγγελία της η πολίτης, είναι πραγματικά.

Έτσι λοιπόν μάθαμε από τον ίδιο τον κ.Σουσούδη ότι:

-Για 5 χρόνια έχει πάρει ειδική άδεια, δεν υποχρεούται να είναι στο Κέντρο Υγείας και θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του όταν μπορεί.  Επιβεβαιώνει ότι τη συγκεκριμένη Δευτέρα  δεν υπήρχε ορθοπεδικός γιατρός , δηλαδή ο ίδιος, στο Κέντρο Υγείας όπως είπε και η πολίτης.

-Δεν υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας του ακτινολογικού την Κυριακή ακόμα και για έκτακτο περιστατικό. Οπότε πρέπει να προσέχουν οι πολίτες μην τους συμβεί κάτι και είναι Κυριακή.

-Δεν υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης μεταφοράς πέραν του ενός ασθενούς.

Από όλα αυτά προκύπτει ότι η δημόσια υγεία την Άνδρο νοσεί. Οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας.

Ο κ.Σουσούδης αμέσως μετά την εκλογή και την ορκωμοσία του έπρεπε να ζητήσει να τοποθετηθεί ορθοπεδικός στο Κ.Υ Άνδρου με απόσπαση για το χρονικό διάστημα της πενταετούς θητείας του..

Ταυτόχρονα όμως έπρεπε και πρέπει να ασχοληθεί με τις ελλείψεις που υπάρχουν σε βασικές ειδικότητες, να ζητήσει την ενίσχυση του Κ.Υ με προσωπικό, να αναδείξει το πρόβλημα, να διεκδικεί λύσεις.

Με αίσθημα ευθύνης, η παράταξη μας ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ζητά από τον κ.Σουσούδη να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στο νησί.’’

Σε αυτή να κληθούν οι Βουλευτές Κυκλάδων, ο διοικητής της ΥΠΕ, όλοι οι φορείς του νησιού  και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευτυχώς που γλυτώσαμε απο τις ανεφάρμοστες προτάσεις του ! ! ! !
    Ενώ ξέρει ότι δεν είναι δυνατόν να συμμετέχει η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, την καταθέτει μόνο για το Θεαθήνα και για την Ανακατωσουρα , ώστε να μπορέσει να δώσει συνέχεια στο θέμα ! ! ! !
    Ποιος είναι ο Αμετανόητος και Αδιόρθωτος ; ; ; ;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.