Στις ευωδιές του Μαΐου προστέθηκε απόψε η πιο γνήσια φρεσκάδα, τα πιο λαμπρά χαμόγελα, τα πιο φωτεινά μάτια.
Τα μάτια των παιδιών των σχολείων μας που κόσμησαν σε μια πανέμορφη εκδήλωση το στολίδι μας, το Ανοιχτό Θέατρο Ανδρου, που γέμισε από κόσμο.
Το Φεστιβάλ Παιδείας που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί μια γιορτή δημιουργίας, εξωστρέφειας και συλλογικότητας με πρωταγωνιστές τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Διοργανώνεται από τον Δήμο Άνδρου και την Επιτροπή Παιδείας και φιλοδοξεί να αναδείξει τη σημασία της δημόσιας παιδείας, τη δουλειά των σχολείων και τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στις εκπαιδευτικές δράσεις.
Στόχος είναι η καθιέρωση ενός θεσμού που ενώνει τους ανθρώπους του νησιού, δίνει φωνή στα παιδιά και ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ σχολείων και κοινωνίας.
Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει θεατρικά, μουσικά και εκπαιδευτικά δρώμενα, καθώς και έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ δημοτικών σχολείων Ραφήνας και Υδρούσας, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στο γήπεδο του Μπατσίου ενισχύοντας τη χαρά, τον αθλητισμό και τη συνεργασία.
Η λήξη του φεστιβάλ θα γίνει αύριο βράδυ 4.5.2025 στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Γλυνός” στο Κόρθι.
Αναδημοσίευση: Δήμος Άνδρου
























