Ξεκινά αύριο, Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018, τις εργασίες του, το Θερινό Πανεπιστήμιο «Θρησκείες και Διαπολιτισμικότητα στη Μεσόγειο», στη Χώρα της Άνδρου και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο. Το Θερινό Πανεπιστήμιο διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η τριήμερη επιστημονική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου, της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, καθώς και της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου. Ως σύνεδροι συμμετέχουν νέοι επιστήμονες, διδακτικό-ερευνητικό προσωπικό και ειδικοί προσκεκλημένοι. Να σημειωθεί ότι η επιτυχής παρακολούθηση των εργασιών του Θερινού Πανεπιστημίου, οδηγεί στη χορήγηση ειδικού πιστοποιητικού συμμετοχής.

Το κύριο σώμα των συνεδριών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 6 Ιουλίου (έναρξη και συνεδρίες), το Σάββατο, 7 Ιουλίου, και ώρα 18:00-21:00 και την Κυριακή, 8 Ιουλίου, και ώρα 11:00-15:00 (συνεδρίες και λήξη). Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Θερινού Πανεπιστημίου: https://drive.google.com/file/d/1YEBosDeZwPepjaLEZ0dhUQuFrd-wv7Se/view

Γρ. Ε.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.