Την «Χρυσή Αφροδίτη», το βραβείο καλύτερης παραγωγής  και το βραβείο κοινού απέσπασε η «Αλυσιδωτή Αντίδραση» του ανδριώτη σκηνοθέτη Γιώργου Βούλγαρη στο «Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου», που πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά στο πανέμορφο νησί της Αφροδίτης στις 30 Οκτωβρίου -5 Νοεμβρίου  2009 στον Κινηματογράφο Art Cinema Pantheon της  Λευκωσίας. Στο Φεστιβάλ που αποτελεί θεσμό πλέον με διεθνή πλέον ακτινοβολία, έλαβαν μέρος 60 ταινίες απ’ όλο τον κόσμο

«Το «Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου» προσφέρει στους νέους ανερχόμενους σκηνοθέτες, από όπου και αν αυτοί κατάγονται ή εργάζονται, την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε διάφορους τομείς οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας (όπως ταινίες μυθοπλασίας, μικρού μήκους, animation, μουσικά βίντεο, ταινίες χορού και video Art) ενώπιον μιας επιτροπής διεθνώς καταξιωμένων επαγγελματιών του κινηματογράφου, σκηνοθετών και ηθοποιών. Μέσω της επίσημης συμμετοχής του, σε άλλα διεθνή φεστιβάλ όπως π.χ. αυτό των Καννών, με τις βραβευμένες καθώς και επιλεγμένες κυπριακές ταινίες που συμμετείχαν σε αυτό, ανοίγουν οι δρόμοι για τους δημιουργούς που λαμβάνουν μέρος, για συνεργασίες, συμπαραγωγές και κυρίως την διεθνή διανομή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.