Έγινε στις 4 Ιουνίου 2010 η βράβευση του Γιανούλη Κατσίκη μαθητή της Δ1 τάξης του του 6/θ Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου Άνδρου, για τη διάκριση στο διαγωνισμό «Ανακυκλώνουμε με Τέχνη» που οργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και το   Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε το   μεσημέρι   της   Παρασκευής   στον   κήπο   του   Προεδρικού Μεγάρου, μαθητές Δημοτικού  και  Γυμνασίου που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ανακυκλώνουμε με Τέχνη». Τον Διαγωνισμό συνδιοργόνωσαν το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και το Υπουργείο Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος,

Στη συνάντηση του Προέδρου με τους μαθητές παρευρέθηκε η Υπουργός  Περιβάλλοντος,   Ενέργειας  και   Κλιματικής  Αλλαγής κυρία Τίνα Μπιρμπίλη και η Υπουργός Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κυρία Άννα Διαμαντοπούλου.

Τα παιδιά, που είναι από σχολεία από όλη την Ελλάδα, (Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Χίο, Άνδρο,  Κέρκυρα και αλλού) εξήγησαν στον  Πρόεδρο πώς δημιούργησαν τα έργα τους: από  υλικά σκληρού   δίσκου   υπολογιστή, από παλιά φωτιστικά,  από χαρτόκουτα, από κουτιά από γάλα, από αυγοθήκες, μπουκάλια και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.