Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας του νέου παθολογικού ιατρείου, του Γεωργίου Χ. Μήτρου, το οποίο συστεγάζεται στο μικροβιολογικό ιατρείο της κας Φανής Αθανασίου, στον πεζόδρομο Χώρας Άνδρου.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός του δίνει τη δυνατότητα της διάγνωσης, αντιμετώπισης και παρακολούθησης των παθολογικών νόσων και των επιπλοκών τους ιδιαίτερα σε παθήσεις όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η αρτηριακή υπέρταση, η δυσλιπιδαιμία και οι παθήσεις του μεταβολισμού, νοσήματα που εκδηλώνονται πλέον με εκθετική αύξηση και σε νεότερες ηλικίες και συχνά συνδυάζονται μεταξύ τους. Ο κ. Μήτρου- Ειδικός Παθολόγος – Γεροντολόγος, Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Υπέρτασης και της Ελληνικής και Αμερικανικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας- είναι εξειδικευμένος σε θέματα που ταλανίζουν την τρίτη και τέταρτη ηλικία και οι παροχές του ιατρείου του έχουν στόχο την καλύτερη θεραπεία άρα και την βέλτιστη ποιότητα ζωής. τηλ: 694-8683594, mail to: mitrougeorgios@hotmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.