Η τουριστική επιτροπή Δήμου Άνδρου σε συνεργασία με την Combo Ride Bicycle Aventure διοργανώνει των  2ος  ποδηλατικό γύρο Άνδρου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012.  Η αφετηρία της διαδρομής θα είναι το Γαύριο και ώρα έναρξης στης 08:00 το πρωί. Η πορεία  θα ακολουθήσει των κεντρικό  δρόμο  προς την Χώρα και το Κόρθι όπου θα γίνει  και ο  τερματισμός . Θα ακολουθήσει  απονομή και αναμνηστικό.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής : Μουστάκας Κυριάκος: 6974063057, απογευματινές ώρες 16:00 – 21:00  e-mail : kiriakosmoustakas@yahoo.gr Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για όσους επιθυμούν να έρθουν από την Αθήνα υπάρχει πακέτο προσφοράς  που περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ραφήνα – Γαύριο και επιστροφή,  δωμάτιο δίκλινο (2 ατόμων) με πρωινό και  βραδινό(Σαββάτο)  και μικρού γεύματος μετά των αγώνα  αξίας  60,00euro. Για όσους επιθυμούν να μείνουν στο camping χωρίς το πρωινό η τιμή είναι στα 50,00 euro και όσοι θέλουν να έρθουν από Παρασκευή  η τιμή αυξάνεται κατά 15,00 και 8,50 euro αντίστοιχα, που περιλαμβάνει μόνο την διανυκτέρευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.