Πληροφορώ τους αναγνώστες της «Ανδριακής» ότι ουδέποτε έκανα διακρίσεις στους κατοίκους της Κοινότητας Λαμύρων.  Η μεταχείριση ήταν ίση γι’ αυτό άλλωστε και με τίμησαν με την ψήφο τους 28 ολόκληρα χρόνια και τους ευχαριστώ για αυτή την τιμή.

Ως προς την παραίτησή μου ο κ.. Δήμαρχος δεν την έκανε δεκτή διότι αναγνωρίζει την προσφορά μου στην Κοινότητα Λαμύρων.

Τον ευχαριστώ πολύ για την αναγνώριση αυτή και του εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του.

Τα προβλήματα της υγείας μου δεν με αφήνουν να συνεχίσω. Ευχαριστώ όλους ρους κατοίκους για την αναγνώριση της προσφοράς μου και αυτούς που με ψήφισαν αλλά και αυτούς που μπορεί να είχαν κάποια άλλη υποχρέωση.

Είμαι ευτυχής που υπάρχει μόνο ένας «αγανακτισμένος Στραπουργιανός» γιατί αυτό δείχνει πως όλοι οι κάτοικοι αναγνωρίζουν το έργο μου. Στην επιστολή που δημοσιεύθηκε στο προηγούμενο φύλλο της «Ανδριακής» ο «αγανακτισμένος Στραπουργιανός» (ο οποίος μάλιστα στερείται του θάρρους και χρησιμοποιεί ψευδώνυμο αντί του ονόματός του) γράφει πως ο κ. Δήμαρχος ανέθεσε καθήκοντα προέδρου στον κ. Αριστοτέλη Αστρά – αυτό είναι φυσικά ανυπόστατο και πρακτικά αδύνατο καθώς ο νόμος ορίζει να προταθούν πρώτα όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και σε περίπτωση που αρνηθούν όλοι να αναλάβουν καθήκοντα προέδρου, η προεδρία περνάει στα χέρια του κ. Σουσούδη και κατόπιν της ίδιας διαδικασίας στα χέρια του κ. Μαλταμπέ. Να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι ο κ. Αριστοτέλης Αστράς είναι σύμβουλος του κ. Μαλταμπέ…

Ο «αγανακτισμένος Στραπουργιανός» λοιπόν εκτός από δειλός, καθότι η επιστολή είναι ανώνυμη στερείται γνώσεων και νοημοσύνης αλλά ευτυχώς οι ελλείψεις αυτές εξισορροπούνται από αποθέματα θράσους και κακοήθειας.

Γνωρίζοντας το άτομο που έγραψε αυτή την επιστολή σκέφτηκα να μην ασχοληθώ διότι δεν αξίζει απάντηση αφού η ηλιθιότητά του είναι ανίκητη.

Απαντώ όμως για την σωστή ενημέρωση και για την αποκατάσταση της αλήθειας από σεβασμό στους κατοίκους που αναγνωρίζουν πόσο σωστός και δίκαιος ήμουν.

Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ ξανά και να δώσω αξία σε ανθρώπους που ζουν μέσα από τους άλλους πετώντας λάσπη χωρίς κανένα προφανή λόγο.

Δηλώνω υπεύθυνα πως είμαι διαθέσιμος στον επόμενο σύμβουλο που θα αναλάβει πρόεδρος να προσφέρω όποια βοήθεια χρειαστεί.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας

 Γεώργιος Μπάλλας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.