Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΠΑΨΥ και των στελεχών των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας ΒΑ και Δ Κυκλάδων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους κατοίκους του νησιού και τους τοπικούς φορείς για τη θερμή συμπαράσταση στον αγώνα μας για συνέχιση της παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας στις Κυκλάδες.

Από το Νοέμβριο 2012 συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των Κινητών Μονάδων της ΕΠΑΨΥ στα 11 νησιά των Κυκλάδων, παρότι εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις προσωπικού (με αποτέλεσμα να υπάρχει λίστα αναμονής για αιτήματα παρακολούθησης σε κάποια νησιά) και καθυστέρηση στη χρηματοδότηση. Ωστόσο, υπάρχει η δέσμευση από το Υπουργείο Υγείας για συνέχιση της χρηματοδότησης  των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, που λειτουργούν σε αυτό το πλαίσιο,  μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Παναγιώτης Χόνδρος, Πρόεδρος ΕΠΑΨΥ Στέλλα Παντελίδου, επιστημονική υπεύθυνη κινητών μονάδων ψυχικής υγείας ΒΑ και Δ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.