Στο Στάδιο Άνδρου για το οποίο   κάποιοι συμπολίτες μας  έδωσαν τη χορηγία τους  και που τόσο καμαρώνουμε όλοι  , η αθλητική δραστηριότητα των νέων μας και των σωματείων είναι έντονη και συνεχής, παρά τα προβλήματα που προέκυψαν με τον έναν από τους 4 πυλώνες.

Στο Στάδιο Άνδρου για το οποίο   κάποιοι συμπολίτες μας  έδωσαν τη χορηγία τους  και που τόσο καμαρώνουμε όλοι  , η αθλητική δραστηριότητα των νέων μας και των σωματείων είναι έντονη και συνεχής, παρά τα προβλήματα που προέκυψαν με τον έναν από τους 4 πυλώνες.

Αρχές Δεκέμβρη παρατηρήθηκε κινητικότητα και ελαφριά κλίση του ενός από τους 4 πυλώνες .Μετά από αυτοψία μηχανικών του Δήμου, πάρθηκε απόφαση , την οποία γνωρίζουν όλα τα μέλη του συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ  ,για το ελεγχόμενο κατέβασμα του   πυλώνα, ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς από πιθανή ανεξέλεγκτη  , ξαφνική  πτώση.
Το πρόβλημα στον συγκεκριμένο πυλώνα εντοπίζεται:
* στο νερό που συγκεντρώνεται στη βάση του χωρίς ικανοποιητική απορροή
* σε πιθανή αστοχία της ενισχυμένης βάσης του
* στη μη συντήρηση των εγκαταστάσεων του συγκεκριμένου σταδίου αλλά και των παράπλευρων  για πάρα πολλά χρόνια.

Ήδη, ολοκληρώνεται σχετική τεχνική έκθεση με κοστολογημένες προτάσεις για την επισκευή του συγκεκριμένου πυλώνα και τη συντήρηση των υπόλοιπων .
Παράλληλα, το επόμενο διάστημα θα γίνει προληπτικό διαδοχικό κατέβασμα όλων των πυλώνων για λεπτομερή έλεγχο και προληπτική συντήρηση.

Και για να μην υπάρχει εσκεμμένη παραπληροφόρηση   των αναγνωστών σας – μιας και οι αθλητές και τα σωματεία που κάνουν χρήση το γνωρίζουν-  σας ενημερώνουμε  ότι ο πυλώνας κατέβηκε  και αφού τοποθετήθηκε στο πλάι του αγωνιστικού χώρου  , το στάδιο δόθηκε αμέσως για  προπονήσεις και αγώνες και είναι στη διάθεση όλων των φιλάθλων , όπως ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας του.

Ενημερώνουμε  τους δημότες  ότι υπάρχει πλέον Κανονισμός Λειτουργίας  του Σταδίου , ο οποίος εγκρίθηκε το καλοκαίρι από το Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ  και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Με τη σύνταξη  κανονισμού, κάτι που  υπάρχει σε όλα  τα οργανωμένα στάδια της χώρας ,   εξασφαλίζουμε τη νόμιμη, ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του  και  προάγουμε το σωματειακό ή ατομικό αθλητισμό στο τόπο μας.

Με εκτίμηση Μαργαρίτα  Κορκοδείλου

Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ  Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.