Ολοκληρώθηκε στις 7.10.2013 με την υπογραφή του moa (memorandum of agreement)  η αγορά του νέου καραβιού των ανδρίων πλοιοκτητών της Golden Star Ferries Γεωργίου και Δημήτριου Στεφάνου, το οποίο παραλαμβάνεται την άνοιξη και μελλοντικά πρόκειται να δρομολογηθεί στην γραμμή της Άνδρου.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε με προκαταβολή του 30% του ποσού. Στο πλοίο θα γίνει ο απαραίτητος δεξαμενισμός και μετασκευή η οποία υπολογίζεται να διαρκέσει τουλάχιστον 6- 8 μήνες σύμφωνα πάντα με τα υψηλά στάνταρτ που οι στενιώτες εφοπλιστές συνηθίζουν να διατηρούν στα πλοία τους. Το πλοίο όταν είναι έτοιμο υπολογίζεται να χωράει πάνω από 300 ΙΧ αυτοκίνητα και να μεταφέρει τουλάχιστον 2300 επιβάτες. Το πλοία που κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία το 1988, έχει μήκος 135 μ. και πλάτος 22 μ.

Η εταιρία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσομε ότι η GOLDEN STAR FERRIES  κρατώντας την υπόσχεση της και ανταποδίδοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας και βλέποντας τις ανάγκες του Νησιού μας προχώρησε στην αγορά ενός ακόμη επιβατηγού πλοίου το οποίο θα παραλάβει την άνοιξη του 2014. Το συγκεκριμένο πλοίο θα μετασκευαστεί με τα υψηλά standard της εταιρείας μας και θα δρομολογηθεί στις αρχές του 2015 .

Το πλοίο κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία και μετά την μετασκευή του θα είναι χωρητικότητας 2300 επιβατών και 350 αυτοκινήτων.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης και Γιώργος Στεφάνου

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.