Τα αμερικανικά πρότυπα «Broker Price Opinion Resourse» της NAR και του Realtor University επέλεξαν εκατόν είκοσι έμπειροι μεσίτες ακινήτων από όλη την Ελλάδα μεταξύ των οποίων και το ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, για να τυποποιήσουν και να πιστοποιήσουν την διαδικασίας συλλογής, επεξεργασίας και παρουσίαση των πραγματικών τιμών πώλησης των ακινήτων «Real Price on Real Time».

Υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται στην πρώτη θέση παγκοσμίως αναφορικά με τις συνθήκες διαφάνειας στην αγορά των ακινήτων.
Το πρόγραμμα έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που έχουν οι δανειολήπτες, τα πιστωτικά ιδρύματα, οι επενδυτές, το δημόσιο και οι ιδιώτες για τιμές ακινήτων βασισμένες σε επίκαιρα πραγματικά στοιχεία.  Οι πραγματογνωμοσύνες βρίσκουν χρήση επίσης σε δικαστικές διενέξεις και αποτιμήσεις χαρτοφυλακίων και ασφαλίσεις πιστώσεων.

Οι επιτυχόντες συγκρότησαν την «Ένωση Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας» η οποία σε συνεργασία με την International Real Property Fundation προχωράει στην εγκατάσταση Συστήματος Συλλογής και Διαχείρισης Στοιχείων και προτίθεται να υποστηρίξει τις προσπάθειες αναβάθμισης της διαφάνειας στην αγορά των ακινήτων στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.