Με το παρόν έγγραφο, σας ενημερώνουμε ότι ο καθαρισμός των παραλίων Κορθίου Άνδρου, Νειμποριού Άνδρου και Παραπορτίου Άνδρου, που έλαβε χώρα τις ημερομηνίες 17-10-2013 καν 18-10-2013 στέφθηκε με επιτυχία. Ως εκ τούτου, η Υπηρεσία μας εκφράζει τις Ευχαριστίες της προς: Τον Δήμο Άνδρου που συνέδραμε ενεργά διαθέτοντας; τα κατάλληλα μέσα αποκομιδής των απορριμμάτων.

Το Δημοτικό Σχολείο Χώρας Άνδρου, το Δημοτικά Σχολείο Μεσσαριάς Άνδρου καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Κορθίου Ανδρου που συμμετείχαν εθελοντικά στον καθαρισμό τις εφημερίδες «ΚΥΚΛΑΔ1ΚΟΝ ΦΩΣ» και «ΑΝΔΡΙΑΚΗ» καθώς κ.κ. Λουκίσσα Ευάγγελο (androsfilm.blogspot.com), και Μακρογκίκα Ανδρέα (androssimera.blogspot.com) οι οποίοι συνέβαλαν στην δημοσιοποίηση της εν λόγω δραστηριότητας.

Η συμβολή σας δείχνει την ευαισθησία σας σε θέματα προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος. Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον, όπως και στο παρελθών, θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία μας σε θέματα που αφορούν την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Η Λιμενάρχης Σημαιοφόρος Λ.Σ. Μαρινάκη Σ. Βασιλική

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.