«Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία, ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος χαρίζοντας χαρά όλους.

Ευχαριστούμε τον Θεό που μας αξίωσε να δούμε το Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν.  Μεταμορφώσεως Σωτήρος, της ενορίας Λαμύρων, να θεμελιώνεται, να συνεχίζεται η ανέγερση αναμένοντας σήμερα να στεγαστεί το ισόγειο με τη βοήθεια του Θεού και των πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κύριος Κύριος Δωρόθεος Β’ Σύρου- Άνδρου-Τήνου- Μυκόνου, θεμελίωσε και ευλόγησε την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου στις 31/10/10.

Ευχαριστούμε όλους, δωρητές, χορηγούς, χωριανούς, φίλους εντός και εκτός Άνδρου με την βοήθεια των οποίων το έργο έφτασε ως φαίνεται στη φωτογραφία. Το θεάρεστο αυτό έργο έχει τον ευγενή σκοπό να καλύψει σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των Λαμυριανών ενοριτών και όλης της πρώην κοινότητας Λαμύρων στις ημέρες χαράς αλλά και θλίψης των ανθρώπων. Τη συγκέντρωση των πιστών της Άνδρου και όχι μόνα για τη συζήτηση εκκλησιαστικών θεμάτων, την ανάπτυξη των σχέσεων για τη θεραπεία των κοινών αναγκών των ανθρώπων, τη στέγαση της παιδικής χορωδίας Άνδρου, εκμάθησης Βυζαντινής μουσικής, την ανάπτυξη βιβλιοθήκης και των αγαθών κοινωνικών σχέσεων φιλίας των νέων Άνδρου.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο και οι χωριανοί μας που αδιάκοπτα εργάζονται για την ευπρέπεια του Ι.Ν., ευχόμαστε και προσευχόμαστε για την καλή υγεία, ευτυχία, ευημερία των χορηγών και δωρητών, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να βοηθούν, με διαφάνεια και με όποιο αγαθό τρόπο μπορούν, για την ολοκλήρωση και λειτουργία τον πνευματικού κέντρου που είναι αρκετά μεγάλο έτσι ώστε να χωρέσει όλους τους εν Χριστώ αδελφούς.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι.Ν. Μεταμόρφωσης Σωτήρος Λαμύρων Άνδρου

Τ: 22820 24826, 22820 24801, 22820 24339

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.