Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου στην Νάπολη  (12-16 Μαΐου 2014). Σκοπός της ήταν η συμμετοχή στον  9ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ  “LUIGI DENZA”  που πραγματοποιήθηκε στο Castellamare di Stabia – Νάπολης  από 12 έως 17 Μαΐου 2014 και το αποτέλεσμα η κατάκτηση της 2ης θέσης, μεταξύ 19 χορωδιών από 6 χώρες.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, δόθηκε στα παιδιά η ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πανέμορφη Νάπολη, να επισκεφθούν την μοναδική Πομπηία, να ζήσουν την εμπειρία ενός Διεθνούς Διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο Παλάτι Quisisana   στο μαγευτικό τοπίο του Castellamare di Stabia. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για τους χορωδούς και τους συνοδούς τους, ένα ταξίδι στην μουσική και στην ιστορία, σε έναν τόπο με εντονότατη Ελληνική παρουσία από την Αρχαιότητα.

Το μέλλον της χορωδίας βρίσκεται στα χέρια όλων μας καθώς και η συνέχιση των διακρίσεων εντός και εκτός Ελλάδας.

Ντίνα Στυλιανού

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.