Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 Δημοτικό Στάδιο Άνδρου

marinella_61x86_AGRINIO

Εισιτήρια από 12 €. Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Viva.gr, τηλ.11876, Public, IANOS, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Seven Spots. www.ticketservices.gr, Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Τηλ. 210 7234567.

ΤΕΛΙΚΑ σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών: “Λόγω των ανυπέρβλητων δυσκολιών που δημιουργούν στη μετακίνηση των μηχανημάτων και των συντελεστών τα προκαθορισμένα δρομολόγια των πλοίων και παρότι οι διοργανωτές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να τις ξεπεράσουν είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί η συναυλία των ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΧΑΤΖΗ στην Άνδρο στις 2 Αυγούστου. Δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί τρόπος ώστε να μετακινηθεί έγκαιρα όλη η υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται για μια τέτοια μεγάλη εκδήλωση.
Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνει από τα σημεία αγοράς τους”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.