«Την άσκηση ένδικων μέσων για την ακύρωση απόφασης του ΥΠΕΚΑ για τα αιολικά πάρκα Νάξου, Πάρου, Τήνου και Άνδρου, αποφάσισε ομοφώνως η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία συνεδρίασε στις 12.2.2015 στην Ρόδο, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μαζί με τους Δήμους Νάξου, Πάρου, Τήνου και Άνδρου να αναθέσουν σε νομικό γραφείο των Αθηνών την από κοινού κατάθεση στο ΣτΕ,  αίτησης ακύρωσης  της απόφασης του ΥΠΕΚΑ, για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων  εγκατάστασης αιολικών πάρκων, στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Νάξο, Πάρο, Τήνο και Άνδρο. Πρόκειται για την δεύτερη αίτηση ακύρωσης που κατατίθεται . Η πρώτη κατατέθηκε στις αρχές του 2014  από τους προαναφερθέντες Δήμους και την τέως Περιφερειακή Αρχή του  Νοτίου Αιγαίου. Ο υπουργός ΠΕΚΑ, μετά την διαπίστωση ότι η προσβληθείσα με αίτηση ακύρωσης απόφασή του στερείτο νόμιμης υπόστασης,  την ανακάλεσε και εξέδωσε νέα απόφαση, όμοια σε περιεχόμενο, στις 18 Δεκεμβρίου 2014, την ακυρότητα της οποίας ζητούν εκ νέου σήμερα  οι Δήμοι και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.