anakoinvsi-dimou-gia-ix

Τις πλαγιές και τους δρόμους του νησιού επιδιώκει να καθαρίσει ο Δήμος Άνδρου όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Λάσκαρη. Ας ελπίσουμε να τα καταφέρει.

Η Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Άνδρου έχει ξεκινήσει την διαδικασία, που προβλέπεται από τις διατάξεις του Π.Δ. 116/2004 (ΦΕΚ 81/Α/5-3-04), της με αριθμ. 100290/67/Τ. & Ε.Φ. (ΦΕΚ 57/Β/24-1-2002), που αφορά τα ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΛΕΙΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ (με ή χωρίς αριθμό κυκλοφορίας). Σας υπενθυμίζουμε δε ότι, από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 45 και του άρθρου 48 του Ν. 2992/2002, προβλέπεται υποχρέωση του κατόχου του οχήματος που επιθυμεί να καταθέσει την άδεια κυκλοφορίας και τις κρατικές πινακίδες, σε Υπηρεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών ή σε Δ.Ο.Υ, είτε να φυλάξει αυτό σε ιδιωτικό κλειστό χώρο, είτε να το παραδώσει στα κέντρα υποδοχής οχημάτων τέλους κύκλου ζωής.

Σύμφωνα τις παραπάνω αναφερόμενες διατάξεις, παρακαλούμε όποιον συμπολίτη μας έχει στην ιδιοκτησία του κάποιο εγκαταλελειμμένο όχημα, όπως άμεσα το αποσύρει (μετακινήσει), αλλιώς το όχημά του θα περιέλθει στην κατοχή του Δήμου Άνδρου μετά την πάροδο των 45 ημερών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και θα προωθηθεί για ανακύκλωση.

Ο Αντιδήμαρχος Άνδρου Δημήτριος Λάσκαρης Άνδρος, 17/2/2015

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.