Άγριο έγκλημα στο Γαύριο

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Γαυρίου αλλά και ολόκληρου του νησιού από το άγριο έγκλημα που διεπράχθη σε βάρος ηλικιωμένου, πιθανότατα τα ξημερώματα, της 22ας Δεκεμβρίου 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες αφού στραγγάλισαν τον 85χρόνο κάτοικο, που ζούσε μόνος του σε παραλιακό σπίτι, στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της Πυροσβεστικής. Πληροφορίες αναφέρουν πρότερη απόπειρα δολοφονίας του ηλικιωμένου. Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπάρχουν νεότερα για τον ή τους δράστες.

Σύλληψη αλλοδαπού

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου στις 10-01-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες στην Άνδρο

Στις 12-01-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Άνδρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 47 ετών, γιατί με εκτελούσαν τη χρήση χωματουργικού μηχανήματος οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο ιδιοκτησίας 83χρονης ημεδαπής, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Σε βάρος της 83χρονης και ενός ακόμα 44χρονου ημεδαπού, συνιδιοκτήτη του χωματουργικού μηχανήματος, σχηματίστηκε δικογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.