Σας ενημερώνουμε ότι η Κυκλαδική Ομοσπονδία τουριστικών καταλυμάτων εξασφάλισε για τα μέλη της, τη δωρεάν χορήγηση POS και πολύ χαμηλό ποσοστό προμήθειας, από τη τράπεζα ALPHA. Δικαίωμα στη προσφορά έχουν όλα τα καταλύματα που προμηθεύτηκαν το 2015 αλλά και όσα θα προμηθευτούν για το 2016, τον Τιμοκατάλογο του καταλύματος τους και το αυτοκόλλητο ετήσιο Σήμα της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας τουριστικών καταλυμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, από τον Σύλλογό τους.

Για τη ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ,
ο Πρόεδρος Αντώνης Καρατάσος

Η προσφορά της Alpha Bank θα είναι σε ισχύ για ένα μήνα και αναφέρει τα παρακάτω:

Αποδοχή συναλλαγών

Η Alpha Bank είναι η μοναδική Τράπεζα στην Ελλάδα που παρέχει στα μέλη του συλλόγου σας τη δυνατότητα να αποδέχονται συναλλαγές με όλες τις κάρτες από όλα τα διεθνή συστήματα πληρωμών. Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, China Union Pay

Σημειώνεται, ότι μπορείτε να αποδέχεστε όλους τους τύπους καρτών (πιστωτικές, χρεωστικές, εταιρικές, προπληρωμένες κλπ.), εκδόσεως οποιασδήποτε Τραπέζης.

Χρήση τερματικού. Η Alpha Bank προσφέρει το τερματικό στα μέλη της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών καταλυμάτων, χωρίς χρέωση για τον πρώτο χρόνο.

Στη συνέχεια, η χρήση του τερματικού θα παραμείνει χωρίς χρέωση  εφόσον το μέλος του συλλόγου σας πραγματοποιεί συναλλαγές καρτών άνω των 12.000€ (δώδεκα χιλιάδων ευρώ) ετησίως. Διαφορετικά, θα υπάρχει μηνιαία χρέωση  9,25€ + ΦΠΑ (εννέα ευρώ και εικοσιπέντε λεπτά), με εξάμηνη προκαταβολή.

Τα τερματικά είναι τελευταίας τεχνολογίας και σας παρέχουν σημαντικά οφέλη: ασφαλείς συναλλαγές Chip & Pin. Τεχνολογία Ανέπαφων Συναλλαγών (contactless) για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Δυνατότητα Ατόκων Δόσεων. Σύνδεση με Προγράμματα Επιβραβεύσεως (Bonus, Shop & Win, Membership Rewards). Δυνατότητα αποδοχής όλων των καρτών (Visa, MasterCard™, American Express, Diners Club, Discover, UnionPay).

Τιμολόγηση συναλλαγών

Για την συνεργασία σας με την Τράπεζα μας προσφέρουμε ιδιαίτερα προνομιακούς όρους. Για κάθε συναλλαγή μέσω των τερματικών, η Alpha Bank παρακρατά προμήθεια, η οποία ορίζεται ως ποσοστό επί του ποσού συναλλαγής ως ακολούθως: Κάρτες Visa: 1,00%, Κάρτες MasterCard: 1,00%, Εταιρικές Κάρτες Visa και MasterCard: 1,30%, Κάρτες American Express: 2,50 %, Κάρτες Diners Club: 2,50 %, Κάρτες China Union Pay: 1,60%

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.