«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους στην καθαριότητα για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε το νησί μας να είναι πεντακάθαρο, δίνοντας την καλύτερη εικόνα στους χιλιάδες επισκέπτες που το επέλεξαν φέτος για να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης.
Παρά τα πολύ μεγάλα προβλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα –τα οποία αφορούσαν τεχνικά προβλήματα με τον δεματοποιητή και με  μηχανικές βλάβες σε δύο απορριμματοφόρα- οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα ξεπέρασαν τον εαυτό τους,  κατάφεραν να ολοκληρώσουν έγκαιρα την αποκομιδή,  καθώς να καθαρίσουν και ασπρίσουν τους κοινόχρηστους χώρους,  διαψεύδοντας τις κάθε λογής κασάνδρες και τους κατ΄επάγγελμα κινδυνολόγους.
Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, τον έπαρχο Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη για τον καθαρισμό σε μεγάλο μέρος του επαρχιακού δικτύου, ενισχύοντας έτσι  την θετική  εικόνα που εκπέμπει η Άνδρος.
Όλοι μας πρέπει να συνεισφέρουμε στην διατήρηση της αρχοντιάς του νησιού μας.
Η Άνδρος αποτελεί πλέον σημαντικό τουριστικό προορισμό κι αυτό είναι ακόμα η αρχή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους,  μέσα απ΄ την καρδιά μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.