Λιτός στην έκφραση και τη γραφή ο Παντελής Βούλγαρης, ο άνθρωπος πίσω από τον κινηματογραφικό φακό, ο οποίος κινεί τα νήματα του Φεστιβάλ Άνδρου με πραότητα και σωφροσύνη, έμπνευση και δημιουργικότητα, έφτασε στο νησί τηρώντας χαμηλούς τόνους, εγκαταστάθηκε σε αυτό, εισχώρησε ήπια στην τοπική κοινωνία και έγινε αγαπημένο και αναπόσπαστο μέλος της. Η «Ανδριακή» παρουσιάζει μια όψη του Παντελή Βούλγαρη λίγο πριν από το 3ο Φεστιβάλ Άνδρου.

10 Σεπτεμβρίου έπεσε η αυλαία του 2ου Φεστιβάλ Άνδρου. Πως αισθάνεται ο άνθρωπος πίσω από την κουρτίνα;

Αλησμόνητη η εμπειρία της κάθε νύχτας, παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ από την τελευταία σειρά των καθισμάτων. Αγωνία και χαρά.

Ένα ολόκληρο νησί σας αγκαλιάζει και σας ευχαριστεί. Πως αισθάνεται ο σκηνοθέτης Π. Βουλγαρης;

Όλα αυτά τα πολλά χρόνια που βιώνω την Άνδρο, εισπράττω με συγκίνηση την αγάπη της.

Το πλούσιο πρόγραμμα του περσινού αλλά και του φετινού καλοκαιριού σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε από την ικανή ομάδα των συνεργατών μου. Σε όλους οφείλω πολλά.

Η συνεργασία σας με τον Δήμο;

Η συνεργασία με το Δήμο απολύτως θετική. Ακόμα μπορεί να γίνει περισσότερο δημιουργική.

Η εκτίμησή σας για το ανδριακό κοινό;

Το κοινό της Άνδρου γενναιόδωρο. Περιμένω μεγαλύτερη συμμετοχή στις πιο ιδιαίτερες παραστάσεις.

Όλοι οι άνθρωποι του θεάτρου προεξέχοντος του κ. Αλκιβιάδη Τάττου.

Η προσφορά του Αλκιβιάδη Τάτου με την δημιουργία του θεάτρου αλλά και η πρόθυμη συμμετοχή των χορηγών αποτελεί εγγύηση ότι το φεστιβάλ της Άνδρου κάθε καλοκαίρι θα γίνεται καλύτερο.

Η εμπειρία των καλλιτεχνών από το Θέατρο και την Άνδρο όπως την «εισπράξατε» εσείς.

Η φιλοξενία, το θερμό κοινό, αλλά και οι σύγχρονες προδιαγραφές του θεάτρου ήδη αξιολογούνται από τους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες ως μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους.

Τι εύχεστε για το 2017, την Άνδρο και το Θέατρό της.

Γνωρίζοντας τη δύσκολη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε, ευχή μου, το νησί και οι άνθρωποί του αλλά και οι επισκέπτες του, να συνειδητοποιήσουν ότι μέσα από τα μηνύματα της τέχνης όλοι μας να δούμε τον τόπο μας να προκόβει.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.