Με τον παραπάνω τίτλο και ελεύθερη μετάφραση τον αγγλισμό Shit Happens… περιγράφονται τα απρόβλεπτα ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα, στην έκδοση του ΝΟΑ για τα 50 χρόνια του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα της Άνδρου. Μέσα σε αυτά και η άπνοια που “καθήλωσε”  τα σκάφη και φέτος με απρόβλεπτο την ομίχλη αλλά και τον ξαφνικό δυνατό άνεμο, όπως περιγράφει ο Κ. Σπηλιώπουλος!

“Όλα μπορείς να τα προβλέψεις και να τα οργανώσεις εκτός από τον καιρό” θα πει ο πρόεδρος του Ν.Ο.Α. Λεωνίδας Πολέμης, το σκάφος του οποίου ήταν χθες μετά από 5 ώρες από την εκκίνηση στη Βουλιαγμένη, κάτω από το Σούνιο…

‘Ετσι ο Αγώνας, πραγματώνεται στην έννοιά του, αφού αρκετά σκάφη φθάνουν στο λιμάνι της Χώρας με μηχανή. Με πανί (!) αναμένεται να φθάσει πρώτο το σκάφος Οptimum με κυβερνήτη τον Περικλή Λιβά.

Αξιοσημείωτη είναι η αγωνιστικότητα της εθνικής ομάδας της Νέας Ζηλανδίας που επιμένει με πανί…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.